Ik mag opnieuw beginnen

‘Ik mag opnieuw beginnen.’ Deze affirmatie is het eerste dat ik lees op deze zonnige morgen. Het jaar is net over de helft. Een jaar waarin vele wegen tot een einde zijn gekomen en ik ben er nog niet. Zo aan het begin van deze nieuwe morgen mag ik ook opnieuw beginnen. Waar de ene weg eindigt begint ook weer een nieuwe. Ga ik links? Of toch misschien rechts? Of rechtdoor? Het leven wordt niet met een TomTom geleverd, dus een doodlopende weg ligt soms ook op de route. Maar blijf je daar dan zitten of keer je om? 


Het voordeel van een TomTom-loze reis is dat je goed om je heen moet kijken waar je heen gaat. En dat zorgt voor rijke ervaringen. Een lach, een traan. Een dode egel in de berm, een regenboog boven een veld vol bloemen. Het hoort er allemaal bij. Wat ik ook op mijn pad tegen kom. Het mag er zijn. En loop ik tegen een muur aan, dan weet ik dat ik opnieuw mag beginnen. En mocht jij diezelfde muur tegenkomen, weet dat ook jij opnieuw mag beginnen. Ik help je eraan herinneren door een klein berichtje achter te laten.

 

Nicole was hier 💜

Volg NR Soferet en geef een like!
Ontvang nieuwe blogs per email:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *