Over Soferet
 

 

Soferet leeft volgens het pay-it-forwardprincipe, woont in boekenwinkels en heeft een waanzinnige collectie notitieboeken. Op straat heeft zij een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de ouden van dagen die de tramtijden willen weten. Zij leert van hen wijze lessen over het leven. Binnen haar vicieuze cirkel van schrijven, lezen en zingen voelt zij zich helemaal gelukkig.

 

 

N.R. Soferet is het pseudoniem van Nicole Ramsaran. Nicole studeerde aan de Schrijversacademie waar zij de Basisopleiding (2016), de specialisatie Romans en korte verhalen schrijven (2017) en de specialisatie Kinderboeken schrijven (2019) met succes heeft afgerond.

 

 

Wanneer zij niet aan haar eigen boeken schrijft is zij werkzaam als Assistent Relatiemanager Instituten & Charitas bij een private bank. Zij schrijft recensies voor het online magazine Business and Bubbles en daarnaast is zij ambassadeur van de Schrijversacademie.

 

 

Nicole Ramsaran is gelukkig getrouwd met Harold en woont met haar man en haar twee poezenkinderen (William Shakespeare) Billy en (Edgar Allan) Poe in een kleutergroen huis in Den Haag.