Over Soferet
 

Soferet leeft volgens het pay-it-forwardprincipe, woont in boekenwinkels en heeft een waanzinnige collectie notitieboeken. Op straat heeft zij een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de ouden van dagen, die de tramtijden willen weten. Zij leert van hen wijze lessen over het leven. Binnen haar vicieuze cirkel van schrijven, lezen en zingen voelt zij zich helemaal gelukkig.

 

N.R. Soferet is het pseudoniem van Nicole Ramsaran. Nicole studeert aan de Schrijversacademie waar zij de Basisopleiding (2016) met succes heeft afgerond als ook de specialisaties Romans en korte verhalen schrijven (2017), Kinderboeken schrijven (2019), Zakelijk redigeren (2021) en Columns en Blogs Compleet (2023).

 

Wanneer zij niet aan haar eigen boeken schrijft, werkt ze als Commercial Officer Investments bij een private bank. Zij schreef recensies voor het online magazine Business and Bubbles en is ambassadeur van de Schrijversacademie.

 

Nicole Ramsaran is gelukkig getrouwd met Harold en woont met haar man en haar twee poezenkinderen William ‘Billy’ Shakespeare en Edgar Alan ‘Poe’ in een kleutergroen huis in Den Haag.